Behandelingen online boeken

Wimpers

Extensions Je oogt met wimperextensions alsof je met lange en volle wimpers bent gezegend. Natuurlijk, mooi en glamorous zonder dat je mascara hoeft te gebruiken. Ook tijdens het sporten, douchen, zwemmen en slapen hoef je je geen zorgen te maken over deze wimperextensions van topkwaliteit.‚Äč Moet ik ergens rekening mee houden? Na de wimperextensions behandeling is het aan te raden de wimpers 24 uur niet nat te maken. 

 • Startset € 79,-
 • Opvullen binnen 2 weken € 30,-
 • Opvullen binnen 3 weken € 40,-
 • Opvullen binnen 4 weken € 55,-
 • Wimperextensions verwijderen € 15,-

Wimperlifting inclusief verven. Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen. Een goed alternatief voor dames die geen wimperextensions kunnen of willen dragen! Geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers vijf à zeven weken mooi gekruld. De voordelen van wimperlifting zijn: Blijft 8 tot 12 weken zitten. Voelt licht en natuurlijk aan.
Je ogen lijken groter en spreken meer. De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers. Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Moet ik ergens rekening mee houden? Na de wimperlifting behandeling mag je 24 uur geen water of mascara op de wimpers gebruiken. 

 • € 55,-

Wimpers verven Wimpers hebben van nature een lichter uiteinde, als je je wimpers verft ogen ze voller en langer. 

 • € 10,-

Wenkbrauwen 

 • Waxen € 15,-
 • Verven € 10,-
 • Hennabrows € 29,50
 • Hennabrows en waxen € 37,50
 • Waxen en verven € 25,-
 • Wenkbrauwen lamineren  inclusief modelleren (waxen of epileren) € 45,-
 • Wenkbrauwen lamineren, modelleren en verven € 55,-

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Moet ik ergens rekening mee houden? Na de hennabrow behandeling is het aan te raden de wenkbrauwen 24 uur niet nat te maken. Let op: Bij gebruik van medicatie waar Lithium in zit is er kans op een allergische reactie na het verven met Henna. 

Wenkbrauw Laminatie is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Als je elke dag wenkbrauwgel moet gebruiken om je wenkbrauwen in model te brengen is dit een heel goed alternatief! De behandeling wordt gedaan met behulp van speciale lifting cream. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, epileren) inclusief.  Ik kan ze naar wens ook verven tegen een meerprijs van € 10,-

Reiki behandeling

 • Behandeling 1 uur € 50,-

Een verzachtende en zeer ontspannende behandeling.

Je ligt tijdens een Reikibehandeling ongeveer een uur op een comfortabele behandelstoel. Bij Reiki zijn er een aantal standaard behandelposities waarbij de handen zo’n 4 tot 5 minuten per positie neergelegd worden. Geleidelijk aan krijg ik zo een beeld van waar je wat extra aandacht nodig hebt. De plekken waar de energie die uit mijn handen stroomt het hardst nodig is worden op gevoel langer behandeld. Je energie gaat weer stromen omdat eventuele blokkades opgeheven worden. Je bent na de behandeling weer opgeladen en je voelt intense ontspanning. Na de behandeling is het aan te raden veel water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

Ghassoul behandeling

Vaarwel Chemische Peelings! Kies Voor 100% Natuur Met Ghassoul. 

Een heerlijk ontspannend momentje voor jezelf. De behandeling bestaat uit een naar rozen geurend en voedend masker. Ghassoul is desinfecterend, reinigt de huid en is huidverstevigend en huidverjongend. De peeling en de daarop aansluitende behandeling met Marokkaanse arganolie staan garant voor een gladde, soepele en vooral ontspannen huid.

 • Behandeling 45 minuten € 29,50

Wat is ghassoul?
Ghassoul werd 40 miljoen jaar geleden in Marokko gevormd als lavaklei door ondergrondse vulkaanuitbarstingen. De ghassoul bevindt zich onder de grond van het Midden-Atlasgebergte. Het is zeer mineraalrijke lavaklei die zuiverder is dan kleisoorten die zich bevinden aan de
oppervlakte van de aarde. Ghassoul is 100% puur en ecologisch. De kruiden voor de ghassoul worden geplukt in de bergen waar de lucht en de bodem schoon zijn. Daarna worden ze, als ze nog vers zijn, verwerkt in de ghassoul. De productie is traditioneel.
Géén ovens maar de zon die de ghassoul langzaam droogt. Géén machines maar handmatige en aandachtige productie waardoor de natuurlijke kracht en geur blijven behouden. De rozen ghassoul bevat uitsluitend verse lavaklei met rozenblaadjes. Niets anders.

Ghassoul is 100% puur en ecologisch.

De kruiden en bloemen voor de ghassoul worden geplukt in de bergen waar de lucht en de bodem schoon zijn. Daarna worden ze, als ze nog vers zijn, verwerkt in de ghassoul.

Voor thuis gebruik

Meng beetje bij beetje de kleibrokjes met heet water tot de gewenste dikte. Om de klei sneller op te laten lossen kun je de brokjes van te voren fijn stampen in een vijzel maar is niet persé nodig. Breng de Ghassoul op je huid aan met een kwast of gewoon met je vingertoppen en laat 10 à 15 minuten intrekken. Spoel daarna af met warm water of ga douchen. Je huid voelt heerlijk zacht en glad!