Wenkbrauwen

Kapstokjes van je gezicht. Door je wenkbrauwen strak te modelleren zorg je voor rust in je gezicht, hoe symmetrischer je wenkbrauwen hoe meer het "klopt". Als je wenkbrauwen gestileerd zijn 'liften' ze als het ware je ogen. Hierdoor krijg je een frissere uitstraling. Zijn je wenkbrauwen heel blond, dan is het verven van je wenkbrauwen voor een betere expressie zeker aan te bevelen.

  • Epileren € 10,-
  • Waxen € 15,-
  • Verven € 10,-
  • Hennabrows € 29,50
  • Hennabrows en waxen € 37,50
  • Browlifting incl. modelleren en verven € 55,-

Wenkbrauwen waxen Voor het meest strakke en snelle resultaat kies je voor het waxen (ook wel harsen genoemd) van de wenkbrauwen omdat ook alle donshaartjes meegenomen worden. Contra-indicatie: Hoewel de wax die ik gebruik zeer mild is, wil ik je er op wijzen dat bij gebruik van medicijnen tegen acne het niet mogelijk is om te waxen. Ik raad je dan epileren aan.

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid kleurt tot wel 14 dagen. De Henna die ik gebruik is gemaakt van de beste Indiase henna, aangevuld met hoogwaardige pigmenten. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Moet ik ergens rekening mee houden? Na de hennabrow behandeling is het aan te raden de wenkbrauwen 24 uur niet nat te maken. Let op: Bij gebruik van medicatie waar Lithium in zit is er kans op een allergische reactie na het verven met Henna. 

Browlifting is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Als je elke dag wenkbrauwgel moet gebruiken om je wenkbrauwen in model te brengen is dit een heel goed alternatief! De behandeling wordt gedaan met behulp van speciale lifting cream. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, epileren) inclusief.  Ik kan ze naar wens ook verven tegen een meerprijs van € 10,-

Hennabrows by StudioMoozo

Hennabrows by StudioMooizo

Browlifting by StudioMooizo