Vaarwel Chemische Peelings! Kies Voor 100% Natuur Met Ghassoul. 

Een heerlijk ontspannend momentje voor jezelf. De behandeling bestaat uit een naar rozen geurend en voedend masker. Ghassoul is desinfecterend, reinigt de huid en is huidverstevigend en huidverjongend. De peeling en de daarop aansluitende behandeling met Marokkaanse arganolie staan garant voor een gladde, soepele en vooral ontspannen huid.

  • Behandeling 45 minuten € 29,50

Wat is ghassoul?
Ghassoul werd 40 miljoen jaar geleden in Marokko gevormd als lavaklei door ondergrondse vulkaanuitbarstingen. De ghassoul bevindt zich onder de grond van het Midden-Atlasgebergte. Het is zeer mineraalrijke lavaklei die zuiverder is dan kleisoorten die zich bevinden aan de
oppervlakte van de aarde. Ghassoul is 100% puur en ecologisch. De kruiden voor de ghassoul worden geplukt in de bergen waar de lucht en de bodem schoon zijn. Daarna worden ze, als ze nog vers zijn, verwerkt in de ghassoul. De productie is traditioneel.
Géén ovens maar de zon die de ghassoul langzaam droogt. Géén machines maar handmatige en aandachtige productie waardoor de natuurlijke kracht en geur blijven behouden. De rozen ghassoul bijvoorbeeld bevat uitsluitend verse lavaklei met rozenblaadjes. Niets anders.

Ghassoul is 100% puur en ecologisch.

De kruiden en bloemen voor de ghassoul worden geplukt in de bergen waar de lucht en de bodem schoon zijn. Daarna worden ze, als ze nog vers zijn, verwerkt in de ghassoul.

Voor thuis gebruik

Meng beetje bij beetje de kleibrokjes met heet water tot de gewenste dikte. Om de klei sneller op te laten lossen kun je de brokjes van te voren fijn stampen in een vijzel maar is niet persé nodig. Breng de Ghassoul op je huid aan met een kwast of gewoon met je vingertoppen en laat 10 à 15 minuten intrekken. Spoel daarna af met warm water of ga douchen. Je huid voelt heerlijk zacht en glad!