Over mij

Ik heb me in 2017 gespecialiseerd in het modelleren van wimpers en wenkbrauwen omdat je ogen uitstralen wie je bent! Dit is de eerste indruk die anderen van je krijgen! Als je oogopslag fris en helder is, kom je zelfverzekerd en verzorgt over. Voor mij is het een uitdaging om je oogopslag op een natuurlijke manier sprankelend te maken.

In 2001 heb ik mijn Reiki 1 en 2 behaald. Op een makkelijke en ontspannen manier ervaar jij de reikibehandeling, gewoon met je kleren aan. Als je een vermoeiende week achter de rug hebt kom je bij mij weer lekker opladen. 

Het is gezellig, vredig en knus in mijn salon. Precies zoals ik zelf het ook prettig vindt. Op een verwarmde stoel kun je tevens genieten van een ontspannende geur in mijn salon. 

De geur "ONTSPANNING" is ontworpen met een isolaat van 9 essentiële natuurlijke oliën. Deze combi van oliën zorgen voor een diepe ontspanning tijdens je (reiki) behandeling. De verstuiver zorgt voor een hele fijne verneveling van een puur aromatische BIOLOGISCHE OLIE. De geur is subtiel maar zeer doeltreffend.

Kom ontstressen bij StudioMooizo! 

Heb je speciale wensen, dan is dit altijd bespreekbaar. Ik zal alles op alles zetten, door goed naar je te luisteren, om precies datgene te creëren wat jij wenst.  

Een gezellig kletspraatje tijdens een treatment of lekker indutten, het kan allemaal!