Over StudioMooizo

Dé wimper en wenkbrauw expert van Oirschot

Ik werk uitsluitend wimperextensions die met de hand vervaardigd worden van hoogwaardig kunststof en zijde. De extensions zijn gemaakt van anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis, die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar. hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden.

Je oogt met wimperextensions alsof je met lange en volle wimpers bent gezegend. Natuurlijk, mooi en glamorous zonder dat je mascara hoeft te gebruiken. Ook tijdens het sporten, douchen, zwemmen en slapen hoef je je geen zorgen te maken over deze wimperextensions van topkwaliteit.​ De wimperextensions zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. 

Tijdens de behandeling breng ik anti-rimpel pads aan met een liftend effect. Op deze manier krijgen je ogen een complete verwenbehandeling terwijl de wimperextensions worden aangebracht. Hierna worden de oogpads verwijdert Tevens krijg je een wimperborsteltje mee voor de verzorging van de wimperextensions.

Na het aanbrengen van een nieuwe set wordt het aanbevolen om de wimperextensions om de 2 of 3 weken op te vullen voor een blijvend resultaat. Wimperextensions blijven gemiddeld 6 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van je eigen wimpers.

Wimperlifting inclusief verven. 

Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen. Een goed alternatief voor dames die geen wimperextensions kunnen of willen dragen! Je hebt geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers vijf à zeven weken mooi gekruld. De voordelen van wimperlifting zijn: Blijft 8 tot 12 weken zitten. Voelt licht en natuurlijk aan.
Je ogen lijken groter en spreken meer. De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers. Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Moet ik ergens rekening mee houden? Na de wimperlifting behandeling mag je 24 uur geen water of mascara op de wimpers gebruiken. 

Hennabrows

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Moet ik ergens rekening mee houden? Na de hennabrow behandeling is het aan te raden de wenkbrauwen 24 uur niet nat te maken. Let op: Bij gebruik van medicatie waar Lithium in zit is er kans op een allergische reactie na het verven met Henna. 

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wimpers hebben van nature een lichter uiteinde, als je je wimpers verft ogen ze voller en langer.  Voor een sprekende oogopslag zijn je wenkbrauwen de kapstokjes van je ogen. Door ze een diepere kleur te geven geeft dit een prachtig resultaat.

Reiki

Een verzachtende en zeer ontspannende behandeling.

Je ligt tijdens een Reikibehandeling ongeveer een uur op een comfortabele behandelstoel. Bij Reiki zijn er een aantal standaard behandelposities waarbij de handen zo’n 4 tot 5 minuten per positie neergelegd worden. Geleidelijk aan krijg ik zo een beeld van waar je wat extra aandacht nodig hebt. De plekken waar de energie die uit mijn handen stroomt het hardst nodig is worden op gevoel langer behandeld. Je energie gaat weer stromen omdat eventuele blokkades opgeheven worden. Je bent na de behandeling weer opgeladen en je voelt intense ontspanning. Na de behandeling is het aan te raden veel water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

 

Ik zie je graag in mijn salon, Thessa Koenders.